Kézzel, lábbal... foggal?

2010. július 08. 04:34 - reklamfogo

football_teeth.JPGMég tart a foci VB, így ennek a hirdetésnek aktualitása van (lehet). Ez egy egzotikus reklám, a világ másik feléről, ahol éppen vakációmat töltöm. De ez egy mellékszál...

A hirdetés a gusztustalan fajtába tartozik, legalábbis számomra. A képen látható játékos nem a híres Ronaldino, csak egy helyi hasonmása, aki a hirdetés kedvéért mezt öltött. Bár kétségtelen, hogy a brazil játékos sem a fogsora miatt lett népszerű, azért ennyire kifigurázni nem kellene.

Amúgy is vajmi kevés köze van a focinak a hirdetés tárgyához, lettlévén egy mobiltelefon szolgáltató próbálja reklámozni magát. A felirat "Nendang abiss!" szó szerint azt jelenti "rúgd!", de a kifejezés maga inkább az "Azta!" felkiáltásnak felel meg. Létezik TV-reklám verziója is, ahol látszik, hogy a játékos a fogával lövi a gólt (ha esetleg ezen a képen ez nem lenne egyértelműen levehető).

Szóval a világnak ezen a felén is élnek hülye marketingesek - éljen a globalizáció!

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Telekom Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr484783121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása