Egy pofa sör

2013. május 06. 10:06 - reklamfogo

stella-artois-beer.jpgNem egyszer találkoztam már olyan reklámokkal, amelyek egszerre két negatívummal is büszkélkedhetnek: értelmezhetetlenek és vizuális megjelenésük, khm... elmarad egy bizonyos elvárt minimumtól. A Stella Artois, amely egyébként egy neves sör hírében áll, szintén előrukkolt egy ilyen hirdetéssel.

Mielőtt értelmezni próbálnám, szögezzük le, hogy a reklám egy újonnan megnyílt söröző hirdetése szeretne lenni. Gondolom ez a nyitás szó lehetett a vezérfonal a hirdetés megtervezésekor és ha úgy vesszük, választhattak volna még idétlenebb asszociációt is, mint a tátott száj és az orrlyukak látványa. Mindenesetre ezt találták ki és az eredmény katasztrofális.

Mégis mi lehetett az üzenet ebben, kinek és milyen gondolatai voltak ezen kép megalkotásakor? Nonszensz jelenet, mert ki venne a szájába egy poharat, illetve kinek elég nagy a szája ehhez? Hogy figyelemfelkeltő? Igen, az, de aztán a szürrealizmusa és a képi megjelenése gyorsan átveszi a gondolatokat. Hogy ezen kép látványa után érzek-e kedvet egy pofa sörhöz? Én nem, de nem vagyunk egyformák...

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Ital Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr885283363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása