Port a pornak, hamut a hamunak

2013. július 16. 12:00 - reklamfogo

cemetery.jpgMivel a mai naptól csak a Nemzeti Dohányboltokban lehet cigarettát kapni, stílszerű, ha egy dohányos-reklámot tálalok én is. Bár ez éppen nem a füstölésre buzdít, hanem épp ellenkezőleg, azért ez is hirdetés.

A képen egy ötletes hirdetés látható, amely egy dohányzásra kijelölt hely plafonjára van felfestve(?) és ezáltal az egész úgy fest (jaj, de rossz poén), mintha füstölgő kollégáink egy sírgödör mélyén lennének. Ami ugyan jelen pillanatban (még) nem igaz, de azt hiszem mindannyian értjük a célzást.

A hirdetést a dohányzás miatt rákbetegségben szenvedőket segítő alapítvány helyezte el, nyilvánvalóan elrettentő szándékkal, mivel a számlaszámuk nincs feltüntetve. Roppant hatásos szerintem, bár lehet, hogy a dohányosok le se bagózzák (ez se túl jó poén).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr905407073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása