Vesszen a zsír!

2013. szeptember 18. 09:10 - reklamfogo

PovnaChasha_mosogato.jpgAzért időnként simán rácsodálkozom a körülöttünk lévő világ történéseire, pedig láttam egyet-s-mást. Időről-időre ámulatba ejtenek nagy dolgok és egészen apróságok. Például mint ez a hirdetés is. Elképzelem a szituációt, ülnek a marketingesek egy szobában, kilazított nyakkendő és ráncora rágott ceruza a szájban, és azon gondolkodnak, hogy miképpen reklámozzák valami ütős és egyedi képpel a cég mosogató folyadákját, amelyről az elsődleges info, hogy jó zsíroldó hatással bír.

És akkor az egyik előáll egy kigyúrt libával. Amin nincs zsír. Bang! Megszületett az ütős hirdetés. "Fat no more.", teszi hozzá a szlogen, azaz "Nincs többé zsír." És pont. Itt az ámulat és a kalapok leemelésének ideje eme géniusz előtt. Ennyi kell egy reklámhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr935521793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása