Elnyellek ebédre

2013. szeptember 27. 19:42 - reklamfogo

oldtimer_ad.jpgMost egy olyan reklám kerül az asztalra, amely nem igazán (csak) nyomtatott hirdetés. Már foglalkoztam a blogban olyan reklámokkal, amelyek ötletesen kihasználják a környezet adta lehetőségeket, akár járműveket, akár épületeket, akár természetes struktúrákat. Mindazonáltal az oszták Oldtimer gyorsétterem-lánc hirdetése azt hiszem az egyik legkreatívabb.

Az országúti alagút tátongó szája mint egy éhes utazó tátott szája szinte magától értetődően adja a párhuzamot, amit egy marketing-zseni végre felismert. Amúgy nem lehetett semmi felrakni magát az alkotást a sziklafalra, de megoldották.

Mondjuk a szlogenre már elfogyott az ötletroham, csak annyira tellett, hogy "All you can eat - Rest stop", vagyis "Minden, ami belédfér - Pihenőhely", de azt hiszem a reklám így is pontosan érthető. 

Az már csak az én freudi komplexusom, hogy a tátott női szájak hirdetésekben való szabad felhasználását némi viszolygással fogadom, de ez legyen az én (és a pszichiáterem) gondja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr255536752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása