Mi van a csomagtartódban?

2013. november 04. 15:23 - reklamfogo

fordfgosilvio.jpgViszonylag ritkán tudok bemutatni betiltott és/vagy visszanvont reklámokat, de most egy ilyen következik. A Ford Figo hirdetése ugyanis nem sokáig volt a publikum szeme előtt, mert villámgyorsan levették az online felületekről és nyomtatásba már nem is került.

Alapjában véve a cél a Figo hatalmas csomagterének reklámozása volt, amelyhez az ötletgazdák az egyik változatban Silvio Berlusconi-t helyezték a sofőrülésbe (ez egy indiai reklám, ahol a jobb oldalon van a kormány), a csomagtérbe pedig megkötözött és elnémított csinibabákat. Hogy miért is, arra a szlogen mutat rá: "Leave your worries behind.", azaz "Hagyd magad mögött a gondokat."

Ami kiverte a biztosítékot (gondolom én), az a félreérthetetlen politikai töltet, utalás Berlusconi nőügyeire. Ettől függetlenül a koncepció használható és más verzióban működőképes is (van példul Forma 1-es pilótákkal készült változat), de valljuk be, ez az ötlet csapnivaló, még Silvio nélkül is.

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr445614364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása