Z, mint zombi

2013. december 13. 11:07 - reklamfogo

cablemas.jpgPéntek 13... ez ugye ilyenkor sokféle babonát eszünkba juttat, és persze a kalsszikus horrorfilmet is. Ezért stílszerűen jöjjenek a zombik, illetve csak egy, igaz, az máris a nappali közepén.

Ezzel a formabontó reklámmal a mexikói Cablemás kábeltévé társaság örvendeztetett meg minket, amelyben arra szeretné felhívni a figyelmünket, hogy a filmeket akkor nézzük meg, amikor kedvünk tartja, ugyanis azok megvárnak. És lőn, a zombi is türelmesen megvár. Teheti, hisz ráér, neki már nincsenek biológiai szükségletei, már persze azon kívül, hogy minket megegyen/megfertőzzön. 

Visszakanyarodva magához a hirdetéshez, ötletes, meglepő és igényesen kidolgozott. Bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy a célközönségen kívül bárki más is értené, miről is van szó. 

Szólj hozzá!
Címkék: Média Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr655689457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása