Nem nagy szám

2013. december 17. 16:48 - reklamfogo

szerencsekari.jpgA Szerencsejáték Zrt. igen becsületesen igyekszik minden karácsonykor és újévkor nyíltan köszönteni bennünket és ez igen tiszteletre méltó. Mivel az egyik legnagyobb és legaktívabb hirdető cég, rengeteg reklámja látható és nyilván egy profi csapat dolgozik ezeken. Az idei karácsonyi plakáttal azonban (nem akarok ünneprontó lenni) egy kicsit melléfogtak.

Bár magam nem játszom a Zrt. egyetlen játékával sem, szerintem a 2013-as szám nem fordul elő egyetlen játéktípusban sem. Így a "Minden számnak megvan a saját története" szlogen nem ül, hiszen a 2013-as szám nem játszik. 

Vizuálisan is van egy apró bibi, habár a közelképen nagyon aranyos a csecsemő, a kézben tartott változatban viszont elég furcsa arckifejezése van, remélem azóta jobban van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr215696776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása