Erős ötlet

2014. június 05. 15:23 - reklamfogo

powerhousegym.jpgMegint jöjjön egy olyan hirdetés, amely ügyesen használja ki a környezet adta lehetőségeket, ezáltal mintegy kvázi 3D-be emelve a produktumot, azaz a reklámozandó reklámozandót. A Powerhouse Gym hirdetése ötletesen egyesíti a darukról lelógó drótkötelek és a konditerem eme izomerősítő berendezésének vizuális megjelenítését.

Maga a hirdetés egyébként nem egy nagy durrantás, persze méretét tekintve elég nagy, mintegy igazolva azt a tételt, hogy a méret a lényeg. Modellünk mindenesetre ékesen illusztálja eme felvetést, ami testépítőről lévén szó, korántsem elhanyagolható aspektus.

Akárhogyis nézzük, különlegességével, kreativitásával és ötletességévél mindenképpen a terítékre kívánkozott, eredményességéről (vajon hány erősödni vágyó delikvens rohamozta meg a PHG edzőtermeit?) ugyanakkor nincs adat.

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr276281365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása