Pizzát a papnak

2014. július 05. 18:26 - reklamfogo

telepizza_tyson.jpgPizzát reklámozni sokféleképpen lehet, pizzafutárt még többféleképpen. A Telepizza nevű spanyol cég hirdetése elég meggyőző ezen a téren, bár nem teljesen tökéletes. Harapjunk bele!

A képen egy pap éppen Mike Tysont gyóntatja és úgy tűnik, közben megéhezett. Nyilván hosszúra nyúlik a gyónás. A felirat ráerősít: "If work takes longer than expected. We deliver until 2 a.m.", azaz "Ha a munka hosszabbra nyúlna, mint vártad. Hajnal 2 óráig szállítunk." Ilyen egyszerű! Ez a meggyőző rész.

Ami a tökéletességhez hibádzik, az egy pár apróság. Elsőként a hajnali 2 óra... nem tudom, a többi spanyol pizzafutár meddig aktív, de ha beleszámolom a sziesztát, akkor hajnali 2 órás vacsora nem annyira meglepő. Lehetne 24 órás kiszállítás, az már fincsi! A második dolog Tyson... ha valaki nem ismeri őt és/vagy nem sokat tud a "bűneiről", akkor a hirdetés elveszti az igazi ízét (bár a tetkós izomkopasz azért így is jelent valamit). A harmadik a passzolás... azaz ama erősen filozófiai (teológiai?) kérdés, hogy ehet-e egy pap gyóntatás közben, pláne pizzát?

De ne legyünk harapósak, ismerjük el, amit el kell ismerni - jó lett a reklám, ötletes, vicces, informatív.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr896475763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása