Medvemutatvány

2014. augusztus 27. 22:48 - reklamfogo

hoffman.jpgSorra dőlnek meg a tabuk. Az előző posztban azon lelkesedtem, hogy egy egycsillagos hotelnek is lehet reklámja, erre tessék, itt egy másik fehér holló: vállalati biztosítási hirdetés. De nem abból a "hajj, de nem értek a marketinghez, csak a tőzsdéhez" fajtából, hanem a reklámcápásból.

Az első merész húzás az öltönyös krapek erdőbe helyezése. Nem mintha nem láttam volna még ilyet, de ez kifejezetten jól sikerült és nem szánalmasan. A medveébresztő cintányér is határozottan ütős ötlet. "Some risks should not be taken", azaz "Bizonyos kockázatokat nem kellene vállalni" mondja a szlogen és tényleg. 

Humoros, érthető és ötletes. Ha kötekedni akarok, akkor viszont felhoznám, hogy talán nem fogja a célcsoport figyelmét felkelteni, mivel a komoly üzletemberek nem fognak ilyen "idétlen" hirdetéssel foglalkozni, de talán ezt van hivatva ellensúlyozni a jól kiemelt cégnév/logó, amely ha ismert, akkor elegendő lesz ahhoz, hogy megragadja a szemet és pár másodpercet lopjon az elfoglalt businessmen-ek életéből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr466643125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása