Bikafék

2014. szeptember 03. 17:42 - reklamfogo

mbenz_red.jpgAutóreklám autó nélkül. Röviden így lehetne összefoglalni a Mercedes hirdetését, amelyben a fékrendszerüket népszerűsítik.

A vizuális kreáció tökéletes, ahogy az egy ilyen céghez illik. Mondjuk hiányolom a szokásos ideális családmodell-megjelenést, hacsak nem az a helyzet, hogy az apuka és a kishúg még az autónál tevékenykedik, az elmaradhatatlan kutyával. Ezt leszámítva a kompozíció tökéletes, a piros takaró és a bika esete. Ha nagyon kötekedni akarok, akkor a bika úgy fogja lefejelni a farakást, hogy annak garantáltan nyoma marad, de nem akarok kötekedni, mert a reklámokat nem a logikájuk miatt szeretjük, hanem a... na, szóval, nem a logikájuk miatt, az egyszer biztos.

"So that nothing happens - even when the unthinkable happens.", szól a szöveg, amit úgy fordíthatunk, hogy "Azért, hogy semmi ne történjen - még akkor sem, ha az elképzelhetetlen megtörténik.". Kicsit kacifántos, de elismerem, angolul picivel jobban hangzik.

Hogy hat-e rám ez a reklám? Persze, de a gond nem a PRE-SAFE fékkel van (bármi is legyen az), hanem azzal, hogy nem Mercedesem van. De ha az lenne, tuti ezzel a fékkel kérném.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr76666123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása