Minden belefér

2014. szeptember 06. 19:17 - reklamfogo

omax.jpgMindig hálás téma a fényképezés vagy a különböző fotósmasinák reklámozása, hiszen a képi megjelenéssel állnak kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden ilyen jellegű hirdetés alapból jó, hiszen van példa arra, hogy nem (Samsung-reklám). De ez a mostani Omax lencse reklám teljesen más nézőpontból közelíti meg a helyzetet.

A képen látható jelenet bárhol előfordulhat, talán még el is gondolkodunk, mi is ebben itt a kunszt. Vagy a promótált termék, ugye. Nos, a megfejtéshez olvassuk el a feliratot: "Wide Angle Lenses", azaz "Nagylátószögű objektívek". Így szemlélve a hirdetést, egycsapásra megértjük, hogy mire megy ki itt a játék, vagyis a kreatívkodás. 

Azt azért el kell ismerni, hogy a reklám meglehetősen férfi-központú, de a "komoly" fotózás inkább maszkulin hobbi, gyorsan hozzátéve azonban, hogy vannak profi női fotósok is. Ezt kimondva szerintem még ütősebb lett volna az ötlet, ha a fotós nő és a modellek férfiak... bár elismerem, sok potenciális férfi vevőt elrettentene ez, nem is szólva annak beismeréséről, hogy a nők is tudnak fényképezni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr146675727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása