Láss csodát

2014. szeptember 15. 18:41 - reklamfogo

searsoptic.jpgIsmét következzen egy olyan hirdetés, amely megmutatja, hogy egy bombasztikus ötlet elviszi a hátán a reklámot szöveg nélkül is. A Sears Optical hirdetése szemüveget szeretne népszerűsíteni, igen egyedi és ötletes módon. Az rögtön látszik, hogy valami nem stimmel, hiszen modellező barátunknak erősen a szemébe lóg valami, ami normál esetben gátolná a látását, de hát pont ezért visel Sears szemüveget.

A grafikai megjelenés másik praktikus előnye, hogy azonnal kiemeli magát a terméket, azaz a szemüveget. Ráadásul egy olyan elemet, nevezetesen a hajómodellt, használ, amelyről mindenki tudja, hogy nagy odafigyelést és éles látást igényel az összeállítása.

Egyszóval a Sears Optical ezt nagyon odatette, bár amilyenek vagyunk, biztos vannak olyanok, akiknek ez a fajta minimalista dizájn nem jön be, akiknek ennél több kell egy hirdetésre. Majd legközelebb mutatok olyat is...

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr586700915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása