Vad hatvanasok

2014. szeptember 18. 15:39 - reklamfogo

sixtcar_old.jpgA múltkori bejegyzésben azon csodálkoztam, hogy egy jó grafikai megjelenés hogy elhord egy hirdetést, még szöveg nélkül is, a minimalizmus jegyében. Jöjjön most egy olyan példa, ahol mind a vizuális, mind a textuális ábrázolás csapnivaló.

Pedig nem akármilyen cégről van szó, a Sixt Autókölcsönző régi motoros, ha szabad ezt a szófordulatot használnom. Az itt látható reklámjuk már ránézésre is elborzaszt, az idős hölgy mindkét szituációban való ábrázolása totál gáz. A szöveget csak magyarul idézném: "Állj egész úton a buszbérleteddel." mondja a bal oldali, "Sixt, szabadság és rock n rollll a Sixt bérelt autóval", szól a jobboldali. 

Most nem elemezném az állítások szociálpolitikai vonatkozását, lévén nem hasonlíthatok össze egy magyar és egy dán nyugdíjast, de azért kétlem, hogy Hamlet országában sorban állnak a 65+ asszonyok az autóbérlésért. De ki tudja... talán erre a reklámra kedvet kaptak! Végül is a Sixt már majdnem sixty, ami ugye hatvanat jelent.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr546709143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása