Keljen tejjel

2014. szeptember 29. 11:06 - reklamfogo

milklife.jpgA tejivás népszerűsítésére számos próbálkozás volt már, meztelen nőktől gyerekekig. Ez a most feltálalt reklám is ebbe a sorba áll be, de újszerű és lendületes módon. A célközönség feltehetőleg az ilyen mutatványokra képes fiatalság, de az is, aki ilyet nem tud, de szeretne.

A Milk Life az amerikai tejipari vállalatok közössége, akik nyilván abban érdekeltek, hogy minél több tej fogyjon a boltokban. Ha ilyen hirdetéseket dobnak be, akkor minden esélyük meg is van rá. "What 8 gramms of protein looks like when you're breaking the laws of physics." mondja a szöveg, azaz "Miként néz ki 8 gramm protein, amikor fittyet hánysz a fizika törvényeinek." Ebben az a szép, hogy egy pohár tejtől ugyan nem lesz ennyi energiád, de a szöveg és a kép maximálisan a helyén van, látványos, ötletes, hihető.

"Start your day with the power of protein", szól az apróbetűs rész, vagyis "Kezd a napod a protein erejével." Ez egy régi igazság, de a köntös új. Egyébként már a hirdetés színvilága is sugall valamit: a háttér szürkés, az előtérben lévő alak élénk színű. Ebből mindenki levonhatja a következtetést, hogy mi a jobb. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr566740959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása