5-ös metró

2014. október 06. 16:54 - reklamfogo

mszp_okt12.jpgNem igazán terveztem, hogy bejegyzek az önkormányzati választási plakátokról, ahogy azt tettem máskor, mivel valami olyan mértékű ellaposodás figyelhető meg a politikai hirdetések terén, hogy az fájdalmas. Tényleg nem értem, hogy miért gondolják egyesek (mindenki), hogy egy választási plakát akkor jó, ha rajta van a jelölt nagy feje és a háttérben valami nagy általánosság?

És ekkor jelent meg az utcákon az MSZP plakátja, amely hipp-hopp, és ráadásul pikk-pakk, valamiféle színt vitt ebbe a szürkeségbe. Nem azt mondom, hogy fenomenális az ötlet és briliáns a dizájn, de legalább valaki(k) végre elkezdtek kreatívan gondolkodni! A metróállomások elnevezése roppant találó, bár a reptereset nem értem. A kellemesen kétértelmű "Ne várd meg, hogy ne legyen választásod!" szlogen viszont kifejezetten betalált, ennél talán már csak a "Hogy ne ez legyen az utolsó választásod!" szöveg ütne nagyobbat, de legalább szenzációhajhászással nem vádolható a párt.

A hirdetés azért is üdébb színfolt, mivel az MSZP az utóbbi időkben elment a fekete-fehér irányba (plakátügyileg) és a vetélytársak nyílt pocskondiázásba. Ez sem kíméli ugyan a regnáló hatalmat, de legalább nívósabban teszi - lásd Cyrano-stílus. Kreatív szempontból gratulálok a tervező(k)nek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr316764533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása