Honnan nézzem?

2014. október 10. 13:16 - reklamfogo

canonpixma.jpgAz szinte már közhely, hogy egy valamit magára adó hirdetésen legalább egy csinos nőnek lennie kell (vagy mosolygó kisgyereknek). Ezt a közhelyet elég jól és sűrűn ki is használják a hirdetők, még olyan is akad, aki azt gondolja, egy csinos nővel mindent el lehet adni.

A Canon óriáscég igazán nem panaszkodhat arra, hogy nincs pénze, ötlete, lehetősége, fotómodellje stb. egy-egy reklámkampányhoz, ezért is érthetetlen az itt látható Pixma hirdetésük. A termék, ha az nem lenne világos, a nyomtató és nem a kamera - bevallom, nekem utána kellett néznem, mi az a Pixma. Ez még a kisebbik gond, de ugyan mire véljem a modell-pózt? Azt értem a szlogenből, hogy "Az én Pixmám, az én utam.", de ez mit jelent? Hogy nyomtathatok fejjel lefelé is? Vagy magassarkú cipőben? Besenyő Pista bácsi jut eszembe: Mert nem mindegy, hogy lentrő fel, vagy fentrő le!

Arról ne is elmélkedjünk, hogy ha a nyomtató flexibilitását szerették volna kihangsúlyozni, akkor tényleg ez volt-e a legmegfelelőbb testhelyzet a modellnek, vagy ez valami normálistól eltérő elmeműködés eredménye? Esetleg egy harmadik magyarázat, amely ismét olyan egyszerűen átlátható, hogy a 100-as IQ-m eltakarja?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr936777527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása