Kutya Kínában

2014. november 04. 15:16 - reklamfogo

purinadog.jpgTalán a Kína-szindróma című film hatására, talán nem, de élénken él az a képzet az amerikai emberekben, hogy ha átfúrnának a Föld középpontján, akkor Kínában lyukadnának ki. (Ha valaki nem látta filmet, pótolja, Csernobil és Fukushima után szinte kötelező darab.)

Ezt az ötletet lovagolta meg a Purina kutyatáp gyártója is, igaz az olvadt nukleáris láva helyett kedvencünk bukkan ki a rizsföldeken, aminek a kínaiak valamivel jobban örülnek, mint az előbbinek. "All the energy your dog needs", mondja a szlogen, vagyis "Mindaz az energia, amire a kutyádnak szüksége van". 

Persze a hirdetés nyilván túlzó, hiszen drága kutyusunk a Föld forró magjával való találkozásból vesztesként jönne ki, de azért látványos és meggyőző a kép. Az egyetlen zavaró elem, hogy ha a kutya Purina Propian tápot fogyaszt, akkor az a csont hogyan kerül a szájába? Ez a desszert? Vagy a gumicsont? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr716863791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása