Láss, ne csak nézz!

2014. november 17. 10:33 - reklamfogo

Hospital.jpgVannak olyan reklámok, amelyek ugyan kreatívak és nagyon ötletesek, de valahogyan elvész az élük. Ez a mostani brazil hirdetés is ilyen, amely első pillantásra semmi különöset nem tartalmaz, pedig rendkívül ötletes. De épp az a hibája, hogy első ránézésre nem látható a lényeg, és a mai rohanó világban nem biztos, hogy kap egy második esélyt a reklám.

Miről is van szó? Ez egy hirdetés, amely arra buzdít, hogy rendszeresen járjunk szemvizsgálatra. Ez teljesen rendben van, a képen látható szem ezt tökéletesen illusztrálja, de nem valami eredeti módon. Azonban ha jobban megnézzük a képet, akkor a szemgolyó jobb oldalán lévő vérerekből kirajzolódik egy emberalak, aki vésővel és kalapáccsal bontja a szemgolyót. Na ez lenne a bombasztikus ötlet! Csak fájdalom, hogy ez nem szúrja ki jobban a szemet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr476909095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása