Haj-baj

2014. december 01. 13:01 - reklamfogo

costarica_hair.jpgA most bemutatásra kerülő hirdetés sajátossága, hogy iszonyú aprólékosan kidolgozott grafikai elemekkel és HD minőséggel bír, de egy kicsit az "ágyúval verébre" effektus érhető tetten benne. A reklám egy hajápoló gyógyszert kínál, amelyet hajtetvek ellen lehet használni. Elismerem, ez egy meglehetősen nagy gond, de viszonylag egyszerűen kezelhető, és a téma abba a halmazba tartozik, amelynek elemeiről nem szívesen beszélünk a nagy nyilvánosság előtt. 

A vizuális megjelenés pazar, bár nekem elsőre nem volt egyértelmű, hogy ez a katonai erőd vagy támaszpont a hajszálak között van. De a termék ismeretében viszonylag gyorsan felismertem a háttérben álló, masszív, fekete oszlopokat. Tulajdonképpen az egész hirdetés teljesen korrekt, az ötlet találó, a szlogeneket nem értem, de nyilván egyszerűek.Csak az a dilemmám, hogy egy ilyen produktumnak miért kell ennyire felturbózott reklám?

Persze, miért ne? Végül is készíthetünk látványos gyógyszerreklámokat is, nem csak unalmasakat! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr466948613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása