Nagyszerűen csak egyszerűen

2014. december 20. 22:20 - reklamfogo

fedex.jpgHa már legutóbb górcső alá vettem egy postai szolgáltatás reklámját és azt találtam mondani róla, hogy nem túl eredeti, akkor most hadd mutassak egy olyan hirdetést, amely viszont ötletes.

Természetesen a FedEx több pénzzel, paripával és fegyverrel bír, mint a brazil posta, de mint azt a bemutatott reklámon látjuk, nem a hardver a lényeg, hanem a szoftver, azaz nem a Photoshop, hanem a kreatív gondolat. A teljesen letisztult grafika szavak (és szlogen) nélkül is kifejezi mindazt, amit a hirdető üzenni akar. Gyorsan, nagy távolságra, emberközeli módon szállítunk. Egyszerű, de nagyszerű.

Persze azért ne emeljük piedesztálra, mert egy apró(?) probléma azért van vele: miután semmi, de semmi tájékoztató szöveg nincs rajta, elengedhetetlen, hogy tudjuk, mi az a FedEx. Ugyanis, ha esetleg nem ismernék ezt a szállítmányozó céget, akkor a hirdetés egyből érthetetlen és semmitmondó. Persze az is nyilvánvaló, hogy a cég csak ott használja ezeket a reklámokat, ahol értik a FedEx nyelvét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr207000877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása