Csúszik a hajam

2015. január 19. 12:38 - reklamfogo

shampoo.jpgKövetkezzen egy újabb gerilla reklám, ezúttal a felismerhetetlen nevű, de Indiában bizonnyal értékesített sampon, gyártójától. Mi is jellemezné a legjobban a frissen mosott hajat, mint hogy olyan, de olyan sima, hogy csúszdázni lehet rajta. Ezt a gondolatot ragadták meg a marketingesek és beállítottak egy csúszdát valamelyik játszótérre, hadd nézegessék a ráérő anyukák - talán maguk is kedvet kapnak a megnemnevezett sampon kipróbálására. Aztán, ha a fésű minduntalan kicsúszik a hajukból és a kezükből, akkor elgondolkodnak, hogy ami az egyik helyzetben előny (lásd játszótéri csúszda), az a másik pillanatban már nem is olyan baró (lásd harmadszor hajolok le ezért a k...ék fésűért).

Egyébként hiába kukacoskodok, nem rossz az ötlet. A hirdetés kreatív, ráadásul a célközönség szempontjából ideális a reklámelhelyezés is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr337088369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása