Sityakcsere

2015. augusztus 27. 11:55 - reklamfogo

led.jpgEgy igen rendhagyó reklám következik most az étlapon, mivel nem gyakori, hogy ilyen egyszerű, vonal-rajzolt hirdetéssel találkozzunk a mai high-tech világunkban. Ez nem Photoshop, ez bizony manuális munka (bár lehet, hogy azért besegített egy számítógép).

Maga a reklám egyébként arról szól, hogy diploma után milyen könnyű munkát kapni ("Studied, got a job", azaz "Tanultam, munkát kaptam"), persze ha a frissdiplomás a LED nevű cég szolgáltatásait használja. (Senki ne keressen rá, a honlap nem működik.)

Mondjuk érdekes, hogy pont egy építkezési sisak hullik vissza, ami egy jogász vagy közgazdász végzettség esetén nem biztos, hogy ideális. Ugyanakkor ez nyilván nem von le a hirdetés kreativitásából és humorosságából. Érdekes színfolt ez a palettán, az ilyen típusú reklámok általában ugyanis mosolygó fiatalokat ábrázolnak, ahol csak a felirat igazít el, hogy miről is van szó, amúgy akár fogkrém vagy farmer-reklám is lehetne. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr647737886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása