Nagyot szól?

2015. szeptember 16. 12:40 - reklamfogo

lgsheriff.jpgAmikor ezt a hirdetést megláttam és felfogtam, egy pillanatra az "ágyúval verébre" szólás jutott eszembe. Nem mintha a kép nem fejezné ki a mondanivalót, de azért gyalog-galopposan szólva picit túlspilázták a dolgot.

Az LG 2000 wattos hifi tornyát reklámozza éppen, egy stílusában mindenképpen ideillő illusztrációval, Bob Marley "I shot the sheriff" című örökzöldjének eme modernizált vizualitást hordozó ábrázolásával. A rengeteg fegyver nyilván a 2000 watt erejét van hivatva bemutatni, ámbár erős kétségeim vannak afelől, hogy 1. tényleg ilyen átütő erővel szól a cucc, 2. ha pedig igen, ki hallgatja így? (a seriff előtt az ablakok bánnák ezt a kalandot audió-földre). 

Persze tudom, hogy korom miatt már nem vagyok célközönsége ennek a reklámnak, de azért nem kell a fiatalabbak intellektusát sem alábecsülni azzal, hogy ilyen illusztrációkat villantunk nekik. Az LG mottója, vagyis hogy "Life is good", azaz "Az élet jó", pedig valahogy nagyon nincs összhangban a porrá lőtt seriff csontvázának látványával. Különösen erős a kontraszt, ha megtudjuk, hogy Marley amúgy békéről és szeretetről dalolt a legtöbbet, még ha lelőtte is a seriffet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr387792694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása