Freud kedvence

2015. október 29. 12:09 - reklamfogo

candierocket.jpgMegszokhattuk, hogy a kozmetikai szerek reklámjaitól nem áll messze az erotika, még a legegyszerűbb hirdetés is minimum egy szépségkirálynővel vagy testépítő ikonnal próbál meggyőzni minket arról, hogy ilyenek lehetünk, ha az ő terméküket fújjuk, kenjük, szórjuk stb. magunkra. Ez persze nincs így, de attól még működik.

Az itt látható Candie's parfüm ugyan nem vonultat fel ideálokat, ám az erotika úgy süt belőle, akárcsak az albán pék hajnali négykor. Az egyértelműen alulöltözött hölgynek már nem jutott más hely, mint egy számítógép monitor teteje, ami nyilván nem kényelmes, ám a póz roppant izgalmas látványt nyújt. Ezt próbálja tovább fokozni az a látszólag apró grafikai elem, hogy a monitoron látható rakéta röppályája egyenesen oda vezet, ahová nyilván sok férfi is szívesen bemenne.

Ám nem csak a hölgy ül tettre készen, hanem az úr is, hiszen jól láthatóan erekciója van a bőrnadrág alatt, és hogy-hogynem eme szerve pont egy vonalba esik a rakétával, arról pedig már tudjuk, hova is tart.

Az egész hangulatot talán csak a jobb oldalon látható parfümös üveg lohasztja egy kicsit, feltűnő, cumisüvegre hajazó megjelenésével, ráadásul a férfi is arra mutat, "hoppá, hoppá" mosollyal. Szlogenre már nem futotta a kreativitásból, úgy gondolták, hogy a kép magáért beszél. Ez igaz is, az öreg Sigmund vaskos könyvet írna a szimbolikájából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr398031558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása