Orrhosszal előrébb

2015. november 27. 17:45 - reklamfogo

fedex_1.jpgFekete péntek, vagy ahogy a művelt francia mondja "Black Friday" van, ilyenkor mindenki vadul vásárol és persze online rendel. Ez utóbbi megrendeléseket valamely futárszolgálat fogja édes otthonunkba röpíteni, ezért is mutatom meg ezt a reklámot.

A FedEx szállítmányozó cég ötletes, és a konkurencia orra alá némi borsot törő gerilla reklámját láthatjuk itt (a megszurkált versenytárs a DHL lenne). Már maga a vizuális megjelenés is sokat mutat, de ha hozzá vesszük a szlogent "Always First", azaz "Mindig első"), akkor válik igazán impozánssá a megoldás.

Az ötlet mindazonáltal nem egyedi, többféle változata is ismert, leginkább szállítócégek portájáról. Ha a FedEx ebben is az első volt, akkor le a kalappal, ha nem, akkor a kalap marad, de a pont jár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr848120816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása