Kikelés

2015. december 03. 11:19 - reklamfogo

freshlife.jpgVan úgy, hogy egy fejben elképzelt ötlet remeknek látszik, de megvalósítva aztán mégsem olyan jó, mint ahogy gondoltuk. Ha egy reklámfotóról van szó, akkor még van egy utolsó dobásunk - elsüllyesztjük az elfuserált hirdetést az asztalfiókba, vagy a számítógép merevlemezének valamilyen elfeledett szektorába. De, és ez itt a lényeg, sohasem publikáljuk.

A FreshLife nevű ausztrál cég, amely egészséges táplálékokat forgalmaz, azonban nem követte ezt az aranyszabályt, és kirukkolt a mellékelten látható reklámmal. Amely diplomatikusan fogalmazva is gusztustalan. Persze érthető az alapötlet és a koncepció, ráadásul a szlogen is ül ("Start a fresh life", azaz "Kezdj egy új életet"), de ettől még a vizuális megjelenés nem lesz elfogadhatóbb.

Az egészet tetézi az, hogy végül is ennivalót próbálnak reklámozni ezzel a képpel, amely sokféle érzést vált ki a szemlélőben, de sajnos az evés nincs közöttük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr768135636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása