Törékeny ötlet

2015. december 16. 09:59 - reklamfogo

kung-fu-panda.jpgA most bemutatott reklámmal kicsit bajban vagyok, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy egy roppant ötletes gerillareklám, vagy egyszerű utcai vandalizmus. Ami tény, hogy nagyon ötletes, bármelyik verzió is érvényes rá.

Maga a hirdetés a Kung Fu Panda film plakátja ez, mégpedig valamelyik északi országban (ez arra utal, hogy mégsem vandalizmus lehet a háttérben). Azt elképzelni sem tudom, mi lehet az üvegszilánk helyett a földön, mert hogy nem üveg, az biztos.

Ahogy mondtam, érdekes hirdetés, kreatív ötvözése a plakátnak és a környezetnek, egyértelműen figyelemfelkeltőbb, mint egy sima buszmegállói poszter. Ugyanakkor egyértelmű, hogy ez bárhol nem valósítható meg, vagy a plakát tűnne el reggelre, vagy a többi üvegtábla is be lenne zúzva. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr358176488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása