A haj marad

2016. január 10. 21:49 - reklamfogo

pantenedoc.jpgVannak olyan reklámok, amelyek már a könyökünkön jönnek ki, vagy nagyon ki nem állhatjuk őket. Ilyenek például a samponreklámok is, de most mutatok egyet, ami rácáfol arra a közhelyre, hogy tudniillik nincs jó sampon hirdetés.

A Pantene itt látható hirdetése ugyanis ötletes és kellően vicces is. Nem biztos, hogy már az első pillantásra leesik, miről is van szó (nekem is kellett pár másodperc és a felirat), de ez az egész operációs jelenet egyetlenegy dolgot illusztrál: Pantene használata esetén nincs hajhullás!

A szöveg, "Hair fall control." ("Hajhullás szabályozás.") sem valami megdöbbentő, de nyilván a képi megjelenés kivette a kreativitást a készítőkből. De ne legyünk telhetetlenek, inkább álljunk hozzá pozitívan: végre egy élvezhető samponreklám!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr248260146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása