Sál a kádban

2016. március 23. 15:15 - reklamfogo

etsy_scarf.jpgKell ahhoz egy bizonyos merészség, hogy valaki, esetünkben egy kereskedőcég, a halállal játsszon tréfát. Ahhoz meg még nagyobb bátorság kell, hogy ezzel próbáljon reklámozni valamit. Ám ilyen a sóbiznisz és a popszakma, pláne a marketing-gyár.

Az Etsy nevű cég egyik partnere a Year of May, amely egyedi tervezésű és kivitelezésű sálakat készít, illetve árul. Az ő közös projektjük szüleménye lett ez a hirdetés, mit mondjak..., haláli. Elmondom, hogyan készült.

Valakinek támadt az az ötlete, hogy legyen a szlogen a "Scarves to die for", azaz "Sálak, amikért érdemes megdögleni". Nem rossz ötlet, csak éppen a gombhoz a kabátot elvet indította be, ugyanis találni kellett ehhez a szöveghez valami passzoló vizuális ábrázolást. Hát ha halál, akkor legyen egy női hulla (férfi mégsem lehet). De hol legyen a test? Nos... ezer jobb helyet tudnék, de ők az 1001.-et választották: fürdőszoba. Hogy mi köze a sálnak a kádhoz, nem tudom, de szerintem ők sem. Persze a sál mintája adta a fehér alapszínt és a vér vörösét. Ugyanakkor a kép meglehetősen komolyra sikeredett, nincs benne semmi könnyed lazaság, és pláne nincs benne semmi humor.

Kétség kívül egyedi a stílus, ha valaki nyakában meglátnám, nem tudnám, hogy a sál mintája ilyen, vagy most volt a hölgynek randevúja egy vámpírral. Szerintem a reklám nem túl vásárlásösztönző, de az is lehet, hogy csak én nem értem a lényegét...

Szólj hozzá!
Címkék: Divat Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr528520552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása