Tyúkharc

2016. június 10. 09:28 - reklamfogo

rtltv2tojas.jpgÉpp tegnap posztoltam arról, hogy vigyázni kell az összehasonlítgatós reklámokkal, erre tessék, mit találtam: egy másik példát, amely azonban továbbmegy, mint a Gillette, és már nevesít is. AZ RTL Klub és TV2 csatájának kellős közepe ez, törékeny határon billegve.

Jogilag minden rendben van, hiszen egy semleges, külső szakértői forrásra hivatkozva állítják, amit állítani kell, ráadásul mindkét adót ugyanazzal a szimbólummal jelenítik meg (tyúk), ami további biztonságot ad. Profi munka.

Az "Ami a költést illeti" szlogen nem teljesen világos, de nyilván a tévére fordított anyagi forrásokra utal. (Vagy nem.) A csirkét pedig nem tudom másra vélni, mint a most futott 'A Farm' valóságsót, talán az húzta fel a nézettséget? Kétlem, de akárhogyis van, ez egy elegáns gyomros volt az RTL Klubtól, várom a TV2 válaszát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr378796928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása