Potyagól

2016. június 13. 17:52 - reklamfogo

focipatika.jpgTeljesen érthető, hogy focilázban ég egész Európa, és az is, hogy ezt kereskedelmi célokra ki is használja, aki csak teheti. Nyilván olyan cégek és termékek is rárepülnek erre az alkalomra, amelyeknek nem sok köze van a focihoz vagy a sporthoz - és ez vagy jól sül el, vagy nem.

Az itt látható gyógyszerreklám szerintem egy kicsit túltolta a biciklit (hogy egy manapság népszerű kifejezéssel éljek). Álomcsapat gyógyszerekből? Az teljesen érthető, hogy bizonyos gyógyszerekből az ember tart otthon, de azért nem kellene ezeket a pirulákat és kapszulákat celebbé emelni, vagy sztárolni. Az álomcsapat megnevezés sok mindenre ráillik a sporton kívül, de gyógyszerre nem igazán. Kicsit olyan ez, mintha azt mondanám, testre-szabott koporsó (ami tulajdonképpen igaz, ám nem túl okos szlogen).

Én természetesen értem(?) a reklám hátterét, de mint a bevezetőben mondtam, vannak dolgok, amelyeket nem kellene összekapcsolni a focival, ilyen például a... gyógyszer. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr468806806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása