Vadállat fagyi

2016. június 30. 12:33 - reklamfogo

magnumvad.jpgMi esne jobban a nagy melegben, mint egy fagyi, persze a Magnumtól. Hogy miért épp tőle? Nos, mert állati jó reklámot hoztak össze. Csak vicceltem...

Távol álljon tőlem, hogy megmondjam a Magnumnak, hogy mit szabad és mit nem a 21. századi reklámpiacon, de ha valamit is adnak egy amatőr reklámfaló véleményére, akkor megígérik, hogy többet ilyet nem engednek az utcára (egy fagyiért véleményezem nekik a tervezetet, ha elküldik nekem).

Ha jól értelmezem a szlogent, akkor ha egy (vagy kettő? - merj duplázni) ilyen jégkrémet benyalok, akkor szabadon engedtem magamban a fenevadat, jelen esetben egy tigrist. Bevallom, eddig nem gondoltam bele, hogy két(!) jégkrém elfogyasztása ilyen brutális tett lenne, de jó, hogy a Magnum felvilágosított. Reszkessenek a fagyiárusok, mostantól a második tölcsér/pálcika után vadászni fogok rájuk!

Leszakadva a szlogenről, nézzük a képet. Nem tagadom, impozáns, de ilyen láma képillesztésit a Photoshop tíz évvel ezelőtti verziója tudott készíteni, azóta azért történt némi fejlődés, ezért javaslom nézzenek körül egy új szoftver (vagy grafikus) irányában. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr998877042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása