Ez elegáns

2016. július 25. 05:14 - reklamfogo

darjeesport.jpgAzt hiszem, hogy reklámfogó pályafutásom egyik legérdekesebb sportruházat hirdetését van szerencsém most az étlapra tennem, mert a Darjeeling ruházati cég alaposan felpezsdítette a posványt. Félre a hegyi túrázó családokkal, kerékpározó nőkkel, kocogó párokkal és a konditeremben izzadó macsókkal. Mutassuk meg milyen is a sportolás valójában: nem túl elegáns.

Éppen erre épül az ötlet: a póz nem túl elegáns, még akkor sem, ha modellünk egy beavatott jógi ászanáját mutatja is be. "Be elegant because sport isn't always.", vagyis "Légy elegáns, mert a sport nem mindig az." Szerintem briliáns észrevétel és tökéletes összhangban van a képpel.

Azt nem tudom, ennek a luxuslakás erkélyen bemutatott póznak ki lehet a szemtanúja, de ne legyünk korlátoltak, lehetnek a közelben magasabb házak is. És persze nem csak ilyen tetőkön lehet kevéssé elegáns pózokat villantani sportolás közben, hanem bárhol máshol. Ilyenkor pedig nem árt egy jól szabott Darjeeling. Jó lett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr718911782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.25. 23:32:43

a viszkireklámban sem mutatják amikor hányok
süti beállítások módosítása