Cápaság

2016. augusztus 05. 12:04 - reklamfogo

shark_bus.jpgHa valaki idén egzotikus tengerparti nyaralásra készül, figyeljen a cápákra. Nem csak a vízben, hanem a parton is előfordulnak, ahogy az itt látható új-zélandi cég autódekorációja is mutatja. A busz a Kelly Tarlton's tengeri akvárium és élménypark járműve, és hogy lássuk, a részletekre is figyelnek, a felépítményen kívül a rendszámtábla is cápás (shark=cápa).

 

shark-week.jpgEgy másik, hasonló jellegű reklám a Discovery tévécsatorna egyik műsorát népszerűsíti, bár itt maga a cápa nem, csak a fogainak nyoma látszik. Azt nem tudom, valóban felszaggatták-e a motorháztetőt (úgy tűnik) vagy csak egy valósághű festéssel állunk szemben. Az azonban már furcsább, hogy a cápaharapás csak lemezt tépte ki, magát a motorteret nem. 

De ne legyünk ennyire harapósak, ötletes és jól kivitelezett reklám!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr88953384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása