Végtelenül jó

2016. augusztus 22. 07:09 - reklamfogo

landroverend.jpgHa valaki ezután azt kérdezi, milyen az egyszerű, ám fantasztikus reklám, bátran ajánlom figyelmébe ezt a Land Rover hirdetést. Tulajdonképpen annyira szimpla, hogy nehéz egyszerűbben megoldani, mégis hihetetlenül kifejező.

Adott egy alak, aki éppen elérte a határokat, holott úgy tűnik, van még tovább. Kicsit szürreális sci-fi jelentetnek tűnhet, de még nem találtak ki jobbat a végtelen határok ábrázolására. A szlogen tökéletesen harmonizál a látvánnyal: "Go Beyond", vagyis "Menj túl".

Érdekes, hogy maga az autó, mert ugye arról van szó, alig látszik a képen, szinte statisztává zsugorodik (pedig nem kicsi autóról van szó). Mégis, annyira érthető az utalás és az áthallás, hogy azonnal vennék egy ilyen autót. A reklám megtette a hatását: még további 78 év spórolás, és megvan az alapmodell.

Ha addig el nem érek egy másik határt...

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1711069968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása