Fából vaskarika

2016. augusztus 29. 10:51 - reklamfogo

duracellmozgas.jpgNyilván mindenki ismeri azt a faviccet, hogy elmegy az állatorvos a körzeti orvosához, aki rögtön megkérdezi tőle: mi a probléma, mi fáj? Mire az állatorvos: ja, így könnyű! Miért meséltem el ezt? Nos, nem kunszt reklámfilmet készíteni kamerával és stábbal, de vajon tud-e valaki mozgóképes hirdetést készíteni nyomtatott újságba?

A Duracell tudott, íme. Igazából nincs mit hozzátenni, de egy frappáns szlogen azért még elfért volna rajta valahol. Nyilván nem olyan édes, mint a doboló rózsaszín nyuszi, de meglepően hatásos látvány - hátha a kockáknak is vannak elektromos kütyüi, amelyekbe időnként elemek kellenek, nem csak a óvodás kislányoknak.

Azért jegyezzük meg, hogy nem akármilyen reklámmal állunk (ülünk) szemben, egy ismert optikai csalódást használtak fel a szakemberek, amiért kétségkívül jár nekik a mozgókép állóképben innovációs díj (ha van ilyen).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8411659030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása