Karcsúság, gazdagság, izmosság és férfiasság... csak egy klikkre

2016. szeptember 23. 07:17 - reklamfogo

Nemrégiben, egy internetes keresés közben, elég sok oldalt meg kellett néznem a Gyakorikérdések.hu oldalon. Nem lepett meg, hogy hirdetésekkel találkoztam, ám az igen, hogy milyen jellegű és kvalitású reklámokkal volt tele az oldal. Nézzünk meg egy párat, inkább a típusokból.

Legnagyobb számban a fogyás áll a középpontban. Nyilván roppant népszerű és nagy igény mutatkozik rá, ezzel nem is foglalkoznék, inkább a reklámok szövegével és illusztrációival. Íme egy csokor belőlük:

Adottak a rajzolt hirdetések: ezek igényességét egyetlen szóban összefoglalva azt mondanám... pocsék (bár én sem rajzolnék jobbat, de nem is teszem). A szövegek lényegre törőek: lapos has, megerőltetés nélkül, sokkoló, csodálatos, hihetetlenül egyszerű, különös, érdekes módon. A legjobban azok tetszenek, hogy "Karcsúsítás, ami megrémíti az orvosokat" vagy "Fogyás, amitől félnek az orvosok". Ez mi lehet? Például ha napokon át semmit sem eszel vagy iszol, garantált a karcsúsodás, és az orvosok is meg fognak rémülni az ötlettől. Aztán érdekesek a számok is: 12-15 kg egy hónap alatt, 20 kg hetente, 14,4 kg két hét alatt - nem rossz. A 20 kg hetente például egy hónap után már akár mínuszba is lökheti a súlyunkat és tényleg soha többé nem kell diéta!

A második leggyakoribb hirdetés díját a pénz kapja meg: 

Naponta 28052 vagy 68052 forint, havonta 32074 euró, de a legjobb a napi 36400 forint. Nem tudom az apró miért lényeges, de aki a kicsit nem becsüli, ugye... Azért az a reklámszöveg, hogy "egy egyedülálló anya, aki felfedezte az online üzlet megdöbbentő módját" és mindez egy melltartós hölgy képével illusztrálva viszonylag tág teret ad a találgatásokra. A 96 éves milliomos... nos, ha élete első 95 évét kemény munkával és a korábbi diétával töltötte, nyaralások, ruházkodás és egyéb szórakozás nélkül, akkor akár össze is jöhetett neki ennyi pénz.

A harmadik helyezést holtversenyben az izom és pénisznövelő hirdetések kapják, végül is mindkettő egyfajta izomnövelés:

"Szexológusok figyelmeztetnek, ilyet még nem láttunk", mondja szlogen, és el is hiszem: ilyet még nem láttak, mert nincs is. Mellesleg a hölgy arca előtti mérőszalagból kalkulálva egy óriás "szerszámról" lehet szó, nem tudom, melyik átlagos hölgy élvezné az aktust egy ekkora férfiassággal. "A pénisz növekedése már 24 óra után" pontosan mit jelent? Egy nappal előtte be kell vennem a megfelelő szert a kívánt hatásért? Vagy egy napon át kell edzeni, hogy végre növekedjen? "A hatás sokkoló", hááát.... nem biztos, hogy kíváncsi vagyok, ez pontosan mit is takar. Pláne, hogy az illusztráción a hölgy egy nagyítóval nézi az eredményt...

Az izomnövelő "tablett" (sic) egy hónap alatt 10 kg izmot növeszt rajtam, az 5XXL Elite csak 7 kg-ot, de megerőltetés nélkül. Ha ezt kombinálom a kínai lapos hassal, akkor gyakorlatilag pár hónap héderezés után jó eséllyel indulhatok is a Mr/Miss Universe versenyen. Az pedig, hogy a világ leghülyébb embere fedezte fel a legokosabb módszert, csábító, hacsak nem arról van szó, hogy edz vakulásig és szedj szereket. Végül is ez a hirdetés nem állítja, hogy mennyi idő alatt és milyen befektetéssel lesz izmom.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2011735521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conchita wurst 2016.09.23. 15:07:00

Nem láttad a Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső c. filmet? Ott elmagyarázzák ezt a business modelt.

1)NAGYOT kell hazudni
2)KICSI beugró árat kell szabni, mert azt nem kérik vissza, mert szégyellik magukat mennyire ostobák voltak

biztos hogy müxik a modell, mert a google-t ki kell fizetni

Netuddki. 2016.09.23. 15:27:41

A kedvencem az amikor képpel illusztrálva odaírják, hogy Jolánka is ezt használta és utána....
Aztán ha rákeresel képkeresővel "Jolánkára", kiderül valami Ausztrál banki hirdetésből lopták a képet.
Ajánlom mindenkinek mielőtt kidobná a pénzét hülyeségekre.

Netuddki. 2016.09.23. 15:28:37

@Tibi !: Mellesleg ebből a szempontból egész jó a G... képkeresője.
süti beállítások módosítása