Ez sem lett jó

2016. október 17. 07:09 - reklamfogo

m5teve.jpgTalán másfél évvel ezelőtt már volt terítéken itt az MTVA egy hirdetése, amely az akkor átalakuló M1 csatornát reklámozta. Ha valaki elolvassa az akkori posztomat, láthatja, hogy nem igazán nyerte el a tetszésemet, bár találtam benne pozitívumokat. Ez az M5 reklám szinte majdnem hasonló érzéseket váltott ki bennem, azt az apróságot kivéve, hogy ebben már semmit nem találtam, amit kiemelhetnék.

Sajnos még mindig nem tudom elfogadni (és megérteni), hogy egy nagy költségvetéssel működő, a média világában tevékenykedő cég, amelynek reputációja nem igazán izmos, miért vág maga alá egy ilyen plakáttal? A logó ugye adott (bár az is elég komikus), és értem, hogy ugyanezt az ötöst szeretnék a felpöndörödő papírvégek is szimbolizálni, ám miért ilyen konfettis megoldást választottak? Ez így olyan, mint a házi készítésű lakáshirdetések bevagdosott telefonszám-fecniei eső után.

A szövegek nagyjából rendben vannak, bár egy kicsit muris a "Jót s jól!" szlogen egy ilyen kvalitású hirdetésen. Mert lehet, hogy jót akartak, de sajnos nem sikerült jól megcsnálni. Remélem a műsorok minősége jobb lesz...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8311814059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Praktikum 2016.10.18. 07:28:31

Nekem tetszett. Az ajándék bontást idézte karácsonykor. A zene is jó. Maga biztos lakást keres azért asszociál arra... kevesebb hirdetés olvasás, több terepszemle jót tenne Önnek.

reklamfogo 2016.10.18. 20:22:44

@Praktikum: Köszönöm, hogy megosztotta a véleményét. Sajnos a karácsonyi hangulat és a zene a plakáton nem jön át, így én csak a "lapos" látványra hagyatkozhattam a poszt megírásánál. Külön értékelem merész gondolattársítását is, habár téves :-)
süti beállítások módosítása