Nem jó játék

2016. október 26. 07:09 - reklamfogo

1960broomsticks.jpgAzt, hogy egyes reklámok eszementek, tudjuk. De ne higgyjük, hogy ez valami modern őrület, így volt ez bizony már régebben is. Ez a 60-as években készült nadrágreklám komoly eséllyel pályázik a legidiótább hirdetés címre.

Kezdjük azzal, hogy miként lehet egy nadrágmárkát seprűnyélnek (broomstick) nevezni??? Ha ezt kivehertük, nézzük a képet. Mit látunk? ... Akkor próbáljuk újra... tehát, mit látunk? Aki esetleg arra tippelt, hogy csoportos nemi erőszakot, az tévedett. Ez itt egy játék, amelynek seprűnyél a neve. Érthető? (Nekem sem.)

A kép és az alatta lévő szöveg szerint a szabály az, hogy "álljunk körbe" egy fehérneműben lévő nőt és "forogjunk körülötte", miközben lefogjuk a kezét. "Jó móka". "De csak olyan férfi vehet részt benne, aki Broomsticks márkájú nadrágot visel". Aki "nem akarja játszani a játékot, az vegye le a nadrágját és menjen haza". 

További adalék, hogy "játszunk stílusosan és játékos színekkel. Mert ezek segítenek, hogy győzz". Azt el sem tudom (merem) képzelni, mi lehet a nyeremény, ám abban biztos vagyok, hogy a mai csajok seprűnyéllel vernék színesre ennek a reklámnak a kitalálóját, megvalósítóját és a képen látható pasikat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1211837991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása