Mi ez a cirkusz?

2016. november 14. 07:08 - reklamfogo

cirkuszmatyi.jpgTöbbször kifakadtam már, hogy el nem tudom képzelni, egyes reklámok hogyan készülhetnek el, és főként hogyan kerülhetnek a tisztelt publikum elé. És bár többen segítettek megérteni a brieftől a kreatívig folyamatot, azért még mindig be tudok ájulni. Például ezen a cirkusz hirdetésen.

Az teljesen rendben van, hogy a Fővárosi Nagycirkusz szeretett volna egy figyelemfelhívó, érdekes, és talán a produkció lényegét megragadó hirdetést. A szövegfeliratok nyilván adottak voltak, és a betűtípus szépre sikerült. A kérdés, ami ezek után maradt, az illusztráció, a grafika volt. Nem tudom, hogyan zajlik ez, de gondolom kiraknak egy halom fotót és megpróbálnak azokból választani. Ha ez így volt itt is, akkor egyszerűen nem tudom, nem akarom, elhinni, hogy ennél jobb kép nem akadt. Hogyan lehet egy ilyen igényes előadás plakátjára a főszereplőt háttal(!) felrakni? Komolyan a talpai, a feneke és a csupasz háta a legelőnyösebb? Egy amúgy látványos háttér elé tényleg muszáj volt ebben a pózban felakasztani Lúdas Matyit? 

Háromszor kellene leverni azokon, akik erre rábólintottak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2511958351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása