Szilveszteri apró

2016. december 31. 08:52 - reklamfogo

Itt az év vége, a mai nap a bolondozásé (is), ezért a Reklámfogáson is valami vicces és bolondos következik: néhány apróhirdetés innen-onnan. Időutazás, meztelen takarítónő, eladó sírkő és tucatnyi kielégült nő köszönete...

backintime.jpg"KERESEK: Valakit, aki visszajönne velem az időben. Ez nem vicc. Postafiók 322, Oakview, California. Fizetés visszatérkezés után. Hoznia kell a saját fegyvereit. A biztonság nem garantált. Eddig csak egyszer csináltam ilyet." Csábító ajánlat, bár meglehetősen kockázatosnak ígérkezik. Kívácsi lennék, jelentkezett-e valaki. 

 

hulahoop.jpg"Keresek valakit, aki elvégezné az udvari (kerti) munkát. Hulahopp karika kötelező." És pontosan miért is kell az a karika? 

 

 

 

looksnotimportant.jpg"Laza, atletikus, 41 éves, egyedülálló zsidó férfi keres egyedülálló nőt, a kinézet nem fontos. Legyen magas, vékony és vonzó." Te jó ég! Mi volna, ha a kinézet fontos lenne?! Vagy az illető szerint ez a három jellemző nem a kinézet része? 

 

 

naked-cleaner.jpg"Meztelen női takarítót keresek. Minimum 20 font óránként, hetente 2 óra. Hívj még ma, kezd dolgozni még ma. Kingswood. 18-55 (év között), bármilyen alkatú. Érdeklődők azonnal telefonáljanak a részletekért." Mivel ez idei hirdetés, utánanéztem, ez valós. A férfi szerint több jelentkező is volt, de nem tudtak megegyezni. Ugyanakkor azért keres új takarítónőt, mert a korábbi felmondott, mivel befejezte egyetemi tanulmányait és elköltözött a városból! 


soccerball.jpg"FOCILABDA, amelyet vagy Pelé, az egykori brazil focista, akit a szakemberek és a szurkolók a valaha élt legjobb játékosnak tartanak, vagy egy Peter nevű ember írt alá. 75 dollár." Ha az előbbi, akkor jó vétel, ha az utóbbi, akkor viszont túlárazott. 

 

 

surgeonwanted.jpg"Sebészt keresünk a környéken újonnan nyíló egészségügyi központba. Tapasztalat nem szükséges. Saját eszközökkel kell rendelkeznie. Hívja..." Szerintem ezek után a megnyíló klinikára senki nem mert bemenni, még állapotfelmérésre sem.   

 

 

 

 

usedtombstone.jpg"HASZNÁLT SÍRKŐ, tökéletes valakinek, akit Homernek, Hendelnek, Bergennek vagy Heinzelnek hívnak. Csak egy darab. Telefon: 1-888..." Morbid, de szűkös anyagi körülmények között hasznos ajánlat. 

 

"GRATULÁLUNK! George Brownridge, aki 15 nőt elégített ki egy egész nap! Mindannyian kimerültek vagyunk, de nagyon elégedettek, és alig várjuk a következő évet... Mindannyian köszönjük!"

pleasingwomen.jpg

"ŐSZINTE BOCSÁNATKÉRÉSÜNK George Brownridgenak és személyzetének. Célunk az volt, hogy megköszönjük neki azt a nagyszerű, ünnepi bevásárló utat, amelyet ő szervezett. Ezt az éves hagyományt nagyra becsüljük. Minden nem helyénvaló célzás vagy kétértelműség véletlen volt, és teljes felelősséget vállalunk a tegnapi számban megjelent hirdetésért."

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5012079917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklamfogo 2017.01.03. 10:43:07

@Jeff: Hoppá, ezt nem tudtam! Bár a két szöveg egy picit eltér, tagadhatatlan az azonosság. Köszi!

Jeff 2017.01.03. 11:31:42

Akkor örülök hogy segíthettem :)
süti beállítások módosítása