Vissza az életbe

2017. január 11. 06:54 - reklamfogo

yoga_outreach.jpgVan köztetek, aki újévi fogadalomként elhatározta, hogy januártól konditerembe fog járni? Vagy sportolni kezd? Nagyon helyes! Nekik motiváló jelleggel is szolgálhat az itt látható hirdetés, amely egy jóga terem reklámja. "Come back to life", azaz "Térj vissza az életbe", mondja a szlogen.

Ehhez társítottak egy stílszerű képet, amelyen egy akták alá temetett hölgy készül feltámadni, visszatérni az életbe. Amely élet azonban nem valami csábító, legalábbis a kép alapján, mivel egy szürke irodáról van szó, amely ráadásul dohányfüstös vagy rettenetesen poros is. (Vagy az a sír fölött lebegő köd volna?)

Reméljük a hölgy nem zombiként tér vissza, hogy folytassa lélek-, és testölő robotját, hanem valóban megadatik neki a második (harmadik, negyedik...) esély egy új, szebb és élhetőbb életre. Az ötlet mindenképpen érdekes, és természetesen csak azt tudom mondani minden új életet kezdőnek, hogy hajrá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7212115383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása