Reklám 1 másodpercben

2017. február 06. 07:00 - reklamfogo

Tegnap volt a legendák harca, azaz az amerikai Super Bowl, ahol alsó hangon is milliókban mérik a reklámidőt. És nem forintban, hanem dollárban. Míg a pályán a csapatok folytatnak gyilkos küzdelmet, a szünetekben a cégek között dúl a reklámháború. További számok és érdekességek a Sportbiznisz blogon.

Ebből a versengésből lett elege a Miller sörgyárnak, amely megalkotta a történelem legrövidebb Super Bowl reklámját, amely azonban lehet, hogy a maga egy másodperces hosszúságával a világ legkurtább reklámfilme címet is magáénak mondhatja. Íme:

A Miller gyár High Life márkanevű sörének reklámját egyébként egy nagyágyú ügynökség készítette, ennek ellenére a meccset közvetítő NBC csatorna nem nagyon volt vevő rá. Több helyen (pl. New York, Chicago és Los Angeles) nem is tették adásba, ám ettől függetlenül az eladások majdnem tíz százalékkal növekedtek a reklámfilm hatására.

Szólj hozzá!
Címkék: Film Ital Külföldi

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1012182398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása