Szexplakátok Budapesten!

2017. február 27. 07:15 - reklamfogo

Bár időről-időre terítékre kerül a blogon közéleti hirdetés, igyekszem kizárólag a hirdetéssel foglalkozni, és nem a köré épített ideológiával. Most is egy ilyen plakát következik, és most sem kívánok állást foglalni, ugyanakkor nem tudom szó nélkül hagyni. Erről a plakátról lenne szó:

56elfe.jpg

Ha azt a szót használom, hogy borzalmas, akkor ugyan nem vagyok túl diplomatikus, de legalább az igazat mondom, mindenféle PC nélkül (ez most divat, úgy tudom). Persze nem is kellene időt vagy posztot vesztegetni erre, ha úgy fél évvel ezelőtt, az 1956-os emlékév nyitányán, nem hagzott volna el egy olyan kijelentés az ünnepségsorozat kormánybiztosától, hogy az emlékév egyik nagyon fontos aspektusa az, hogy "...el kell érnünk a fiatalokat, azt a nyelvet kell megtanulnunk, amit a ma fiataljai beszélnek, ezért (a miniszterelnök) azt várja el tőlünk, hogy fancyk, trendik és szexik legyünk." Nos, ez melyik a háromból? 

Ezen most sokáig lehetne élcelődni, de persze tudom, hogy a kijelentés nem arra vonatkozott, hogy az emlékév minden eleme f-t-sz legyen, ám az nyilván cél volt, hogy ez a megemlékezés más megvilágításba helyezze 1956-ot. A plakáton látható megvilágítás azonban nagyon sötétre sikerült, fancy ide, trendi oda, szexi bárhova. (Hacsak nem az volt a vezérfonal, hogy a fekete, illetve a fehér, alsónemű színként roppant szexi tud lenni.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7812296397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása