Tavaszi zsongás

2017. március 01. 14:38 - reklamfogo

stayfree.pngItt a március, itt a tavasz - legalábbis naptárügyileg. Ilyenkor berobban a természet és elindulnak a hormonok, szárba szökkennek a fák és a bimbózó kapcsolatok is turbófokozatba kapcsolnak. És persze ilyenkor irány a természet! Természetesen mindezeket össze lehet párosítani: hiszen nincs annál élvezetesebb, mint a természet lágy ölén beteljesíteni egy heves szerelmet. Ez jutott eszembe erről a hirdetésről, amelynek persze vajmi kevés köze van mindehhez, mivel tisztasági betétről szól.

A szöveg nagyjából arról tudósít, hogy a hölgy nagyon szeretett volna Jeff-el kirándulni menni, de éppen közbeszólt egy természetes ciklus, és hát az apró nadrágban nem festett volna túl jól a bumfordi betét, de Stayfree Maxi-Pads egy csapásra megoldotta a problémát, mivel az alsóneműhöz ragasztható és nem kell "öv" (ezt nem értem, de lépjünk túl rajta). Amint olvasható, és persze látható, a hölgy élvezte a kirándulást, nála jobban talán csak Jeff örült a túrának.

Megtudjuk azt is, hogy a hölgy "tartotta az iramot Jeff-el", ám ő "elfelejtett ebédet csomagolni". Hogy akkor mit csináltak a piknik pokrócon, azt csak a nagyszemű őzikék láthatták... és a vadőr.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1212304809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása