Sörposzter

2017. március 24. 13:12 - reklamfogo

Lehet, de nem érdemes tagadnotok, hogy hiányoltátok már a szokásos kritizáló reklámfogásokat, de az "aki késik, az nem múlik" alapon újra itt vagyok. Sok minden történt, hivatalosan is beköszöntött a naptári tavasz, hivtalosan nem rendezünk olimpiát, hivatalosan van régi-új elnökünk és hivatalosan is harcba léptünk a Heineken ellen. Ezért nem is merek vörös csillagos reklámot mutatni nektek, de azért maradnék a sörnél - legyen akkor a Carlsberg.

carlsbergposter.jpg

A reklám egyébként azért furcsa műfaj, mert minden állítást maga a reklámozó fogalmaz meg saját magáról, amiről ugye tudjuk, hogy nyilván roppant pozitív (bár vannak kivételek is). Ezért természetesen fenntartással fogadunk minden olyan kijelentést, hogy mi vagyunk a legjobbak, leggyorsabbak, és hasonlók. Így a Carslberg itt látható hirdetését is érthető szkepticizmussal szemléljük: "Probably the best poster in the world", azaz "Talán a legjobb poszter a világon", mondja a szöveg. Ám ez igaz is lehet, legalábbis ha valaki szereti a sört, mivel a poszter lapossága kiegészítődik egy önkiszolgáló sörcsappal, amely egyértelműen közelíti a posztert a "legjobb poszter a világon" megállapításhoz.

FIgyelem sörgyártók (de egyébként bárki más is): közeledik a forró nár, már most el lehet kezdeni tervezni az ehhez hasonló gerilla-akciókat! Népszerűsége borítékolható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6412367425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása