Kártyahűhó

2017. március 27. 06:59 - reklamfogo

Mindannyian ismerjük azokat a reklámokat, amelyekben valamilyen háztartási gépről csinos nők vagy fehérköpenyes férfiak azt mondják (ismétlem, mondják), hogy ilyen jó, meg olyan jó, és egyébként is intelligens, ráadásul még költséghatékony is. Ilyenkor hátradőlünk a fotelban, és azt mormoljuk: persze, hiszem, ha látom. Nos, az LG nyilván erre tromfolt rá, hogy stílszerű legyek, az alábbi reklámfilmmel:

A filmecske elején a kártyavár-építő bajnok azt ecseteli, hogy bizony nem egyszerű kártyavárat építeni és a sok gyakorlás mellett nagy szerepe van a körülményeknek is. Ezért amikor az LG azzal kereste meg, hogy építsen egy kártyavárat egy működésben lévő mosógép tetejére, azt gondolta, hogy ez lehetetlen. Az eredményt látjuk: 12 óra alatt, 3,3 méter magas tornyot épített, több mint 10 ezer kártyalapból. Már a látvány és az eredmény is meggyőző, ráadásul Guinness rekord is lett belőle. Ebből sok mindent ki lehetne emelni, de már önmagában a félnapos folyamatos működés is tiszteletet parancsol az LG-nek, arról nem is szólva, hogy ezalatt annyit nem moccant a gép, hogy akár csak meginogjon a torony. Respect.

Ám azért egy gondolat nem hagy nyugodni. Az egész (költséges) projekt nyilván arra irányult, hogy bemutassák, az LG Centum rezzenéstelen pókerarccal mos és centrifugál. OK. De tényleg (úgy értem, tényleg) szempont az egy mosógép vásárlásnál, hogy abszolút (de abszolút) semmilyen rezgése ne legyen működés közben? Szerintem egy mosógépnél legalább öt más jellemzőt tudnék előrébb sorolni a fontossági listán, mint ezt a rezzenéstelen működést. Szóval szép és jó az LG ötlete, hihetetlen kreatív a megvalósítása, és pazar a zeneválasztása, de picit Shakespeare fílingem van: Sok hűhó semmiért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3812371345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása