Forró ötlet

2017. március 29. 07:25 - reklamfogo

mitheat.jpgGondolkodtam rajta, hogy ezt a reklámot is beteszem "játéknak", de tekintve a korábbi visszafogott érdeklődést, végül elálltam az ötlettől. Pedig érdekes lenne megtudni, hogy ki mit gondol, mit is akar hirdetni az itt látható reklám.

Első ránézésre ez egy jógastúdió hirdetésének tűnik, még akkor is, ha nem teljesen érthető, mi az a szétégett rés a közepén. Persze rutinos reklámfogyasztók vagyunk, ezért nyilván lenne pár tippünk, mikét lehet ezt az égést belemagyarázni a jógába. Ám tévednénk...

Ez ugyanis a Mitsubishi autógyártó reklámja, amely a melegített ablaktörlőket reklámozza. Igen, melegített ablaktörlőket... mert ilyen is van. Az, hogy vajon annyira forró lesz-e a helyzet, hogy így szétégesse a szélvédőre tűzött szórólapokat, nem tudom, de szemléltető illusztrációnak nem rossz. Csak aztán nehogy porrá égjen a drága terepjárónk egy ilyen apróság miatt, mert az nagyon égő lenne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1112383059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása